pühapäev, 28. veebruar 2016

Võimlemisfestival

Järjekordne võistlus seljataga. Eile oli nii heade emotsioonidega päev ja põhjust rõõmustamiseks küllaga!

Nimelt osalesime 4 rühmaga eile, 27. veebruaril Raplas Võimlemisfestivalil, kus oli tore kohata nii mitmeid toredaid inimesi, kellega ka "Hingelinnu" meeskonnas koos toimetame. Nimelt on mul (Tiina Kaev, Tt-stuudio õpetaja ja koreograaf) sellel aastal au olla lavastusgrupi liige ja anda oma panus selle suure peo  õnnestumisse. Olen I-III klasside liigijuhi assistent.  Nii kohtasin ma Raplas tervet oma meeskonda ehk siis I-III klasside liigijuhti Kadrit ja teist assistenti Kadit. Veel elasime üksteisele kaasa IV-VI klasside  liigijuhi Nelega. Sooja ja tugeva kallistuse vahetasime ka Urvega. Nii suur rõõm kõiki kohata!

Nüüd kaldusin küll peateemast kõrvale, aga jõuan selle juurde tagasi. Võistlused läksid hästi ja mis muud ikka saab öelda, kui laureaaditiitli ja eripreemiaga koju sõitsime. Kurb oli ainult see, et üks tantsijatest haigestus tugevasti, nii et ei saanud kaasa sõita. Kahjuks oli see kõige väiksema rühma liige ja tema puudumine võttis kohe rühmalt ära võimaluse kandideerida laureaaditiitlile. Kuna reeglistik näeb ette, et tantsijaid peab vaibal olema vähemalt 6, aga meil oli 5. Tüdrukud olid küll kurvad ja löödud, kuid sellest hoolimata tegid väga särava ja hea soorituse. Nad esitasid võhmaka ja tehnilise "Tarantella", mis pärast ka positiivset tagasisidet sai.



Tt-stuudio I rühm saavutas LAUREAADITIITLI IV vanuseastme liikumisrühmade kategoorias tantsuga "Härra Mutt"
Tiina Kaev pälvis eripreemia originaalsete ideede ja kavade kompositsioonide eest "Kalade paraad", "Tsirkus", "Härra Mutt", "Tarantella"
Tt-stuudio esindas Võimlemisfestivalil Kärdla Ühisgümnaasiumi

Nüüd on natukeseks võistlused läbi ja saame hakata suure hooga Võimlemispeo kavasid õppima!

Tt-stuudio Raplas


IV rühm Tsirkus


I rühm Härra Mutt


II rühm Tarantella


Võidukad Mutid


V rühm Kalade paraad


Koju toodud trofeed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar